Dünyanın en büyük müzesinden davet;

Dünyanın en büyük müzesinden davet

Taşköprü ilçesinde lise öğrencileri tarafından yapılan 35 adet özgün baskı tekniği olan ekslibris uygulamaları, Exlibris Meseum da sergilenmek üzere İstanbul’a davet edildi....

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerinin 35 adet özgün baskı tekniği olan ekslibris uygulaması, alanında dünyanın en büyük müzesi olarak kabul edilen Exlibris Meseum’a kabul gördü.

"EKSLİBRİS UYGULAMALARIMIZIN EXLİBRİS MUSEUM'A KABUL EDİLMESİNİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Taşköprü Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Hasan Barış Çiçek, “Çalışmalarımız İstanbul yolculuğunda. Taşköprü Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimin hazırlamış olduğu 35 adet özgün baskı resim teknikleri ekslibris uygulamalarımızın, dünyanın en büyüğü olan Exlibris Museum'a kabul edilmesinin mutluluğu içerisindeyiz. Bilgilerini, ilgilerini, desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Hasip Pektaş hocamıza, İl Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Bahçacıoğlu'na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Kapucuoğlu'na, Okul Müdürümüz Halil Turgay Çınar ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Kaynak: iha

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum