ChatGPT'ye iOS desteği;

ChatGPT'ye iOS desteği

ChatGPT, geçtiğimiz günlerde Apple Store'da resmi olarak iOS kullanıcılarına açıldı. Open AI, uygulamayı günceller ve daha fazla yeniliği duyurur. İşte Apple kullanıcılarını heyecanlandıracak o duyuru......

Open AI, yapay zeka destekli chatbot ChatGPT için yeni bir güncelleme duyurdu. Şirket, iOS sürümünün resmi olarak yayınlanacağını duyurmadan önce, Apple kullanıcılarına daha da iyi bir deneyim sağlamak için uygulamayı geliştirmeye devam etti.

Apple Store'a getirilen güncellemede kısayollar özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar artık ChatGPT uygulamasını bir pencere öğesi olarak ekleyebilir. Bu sayede yapay zekanın erişimi daha kolay hale gelecek. ChatGPT'den kopyaladığınız metni diğer uygulamalara da aktarabilirsiniz.

SIRI aracılığıyla soru sorulabilecek

Open AI, Siri'yi ChatGPT uygulamasına entegre etti. Sonuç olarak, kullanıcılar Apple'ın sesli asistanı aracılığıyla AI özellikli sohbet robotlarını kullanabilecekler.

IPAD DESTEĞİ GELDİ

Bir başka yeniliği de duyuran Open AI, bu güncellemeyle birlikte ChatGPT'nin iPad desteği aldığını duyurdu. Artık iPad kullanıcıları uygulamayı tam ekranda kullanabilecek.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum