Eğitim kazanımdır...;

Eğitim kazanımdır...

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesine yeni katılan personellere eğitim verildi.......

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne, 2022 yılının sonunda ve 2023 yılı içerisine yeni katılan işçi personellerine eğitim verildi. Eğitimin ilki İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde İnebolu, Bozkurt ve Çatalzeytin Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan işçi personellerin katılımıyla gerçekleşti.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nun talimatları ve Bölge Müdür yardımcısı Burçin Irmak  Başkanlığında Silvikültür Şube Müdürü Ahmet Nezir ve Basın ve İletişim Şube Müdürü Turan Küçük tarafından arazide uygulamalı olarak eğitim yapıldı. İnebolu Orman İşletme Müdürü Azmi Şenel bilgi birikimi ile eğitime katkı sağladı.

Eğitim kapsamında, Eğitimlerde İş kanunu ve Toplu Sözleşme ile kazanılan hak ve sorumluluklar, Aidiyet duygusu ve kurumsallık ile iş tanımları, Yapılan Damga , ölçme ve işaretleme işlemleri, Gençlik bakımı, Tabii ve Suni Tensil çalışmaları, Fidan dikimi, Ekimi ve benzeri ormancılık konularında fiili olarak çalışmalar yaptırıldı.



"KALİFİYE ELEMANLAR OLMALARINI SAĞLAYACAĞIZ"

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, açıklamasında;"Amacımız aramıza yeni katılan işçi arkadaşlarımıza iş hayatında kullanacakları yetkinlikleri ilk aşamada doğru öğretilme gayesi ile verilmiştir. Hedefimiz olan tüm personelin kalifiye olması ve Teknik beceri konusunda azami bilgi birikimine sahip olmasını sağlamaktır. Emin adımlarla tüm çalışanlarımızın mümkün olacak en kalifiye elemanlar olmalarını sağlayana kadar eğitimlere devam edilecektir" dedi..

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum