"2 noktaya tersip bendi yapılacak";

"2 noktaya tersip bendi yapılacak"

Kastamonu'da yaşanan sel felaketi sonrasında Kastamonu'ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil Azdavay ilçesini de ziyaret etti....

Bakan Yardımcısı Pakdil ve Vali Avni Çakır beraberindeki heyetle birlikte Azdavay ilçe ziyareti içi n açıklama yapan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek; "DSİ  tarafından iki ayrı noktaya tersip bendi yapılmasına ve ihalesi yapılan yan dereler ve Devrekani çayı üzerindeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara acilen başlanacağını ifade ettiler. Bakanımıza ve Valimize ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

"EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARA ACİLEN BAŞLANACAĞINI İFADE ETTİLER"

Kastamonu'da geçtiğimiz gün yaşanan aşırı yağışlar sonrasında Azdavay ilçesi de sel yaşanan ilçelerden biri oldu. Sel yaşanmasının ardından Azdavay Belediyesi ve tüm kurumlar ilçedeki zararın giderilmesi için harekete geçti. Yaşanan sel sonrasında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kastamonu'ya gelerek selden etkilenen ilçelerde incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Pakdil ve Vali Avni Çakır beraberindeki heyetle Azdavay ilçesini de ziyaret etti. Konu hakkında açıklama yapan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek;  "Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kastamonu Valimiz Avni Çakır , Meclis Başkanımız Güray Parçal, Jandarma Alay Komutanımız, İl Emniyet Müdürümüz , DSİ Bölge Müdür Yardımcımız, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve AFAD Müdürümüz ilçemizi ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerinde bulundular. DSİ  tarafından iki ayrı noktaya tersip bendi yapılmasına ve ihalesi yapılan yan dereler ve Devrekani çayı üzerindeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara acilen başlanacağını ifade ettiler. Bakanımıza ve Valimize ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.  



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum