KEAH'ta 25'inci ameliyata özel kutlama;

KEAH'ta 25'inci ameliyata özel kutlama

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Tamtekin, 70 yaşındaki erkek hastaya açık kalp ameliyatı yaptı. Ardından da kutlama pastasını kesti....

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Tamtekin, 70 yaşındaki erkek hastaya açık  kalp ameliyatı yaptı. Ardından da kutlama pastasını kesti.

Bir yandan Koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken, diğer yandan başarılı operasyonlara imza atan KEAH cerrahi uzmanları, 70 yaşındaki  25. kalp hastasına açık kalp ameliyatı yaparak sağlığına kavuşturdu. Başarıyla gerçekleştirilen 25'inci açık kalp ve damar ameliyatı sonrası Kastamonu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler ve KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül'ün katılımıyla, Kalp Damar Cerrahi Servisi'nde pastalı bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Hastaneye geldiği günden bu yana  yaptığı başarılı açık kalp ve damar operasyonlarıyla,  çevre illere KEAH adını duyurmayı başlayan Kalp Damar Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Eğitim Görevlisi Burak Tamtekin, 6 aydan bu yana açık kalp ve damar operasyonlarını  başarıyla yaparken, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof Dr. Hamdi Topal, KÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Güler ve KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül'ün üniteye verdikleri  destekler dolayısıyla başarı yakalandığını ifade etti.

"ARTIK HASTALARIMIZ, AMELİYATLAR İÇİN BÜYÜK ŞEHİRLERE GİTMEYECEK"

6 aydır Kastamonu'da açık kalp damar operasyonları gerçekleştirildiğini belirten Tamtekin, “Bu şehrin belkide yıllardır hep hayali olan açık kalp ameliyatları ileri merkezlere gitmeden rahatlıkla yapabiliyoruz. Kalp ve Damar Cerrahisi olarak bu gün  açık kalp ameliyatında 25. hastamız 70 yaşındaki bir amcamıza yaptık. Sağlığına kavuşturduk. Kalp Damar Cerrahisi olarak bu günümüzü sağlıklarına kavuşturduğumuz 25 hastamızıda düşünerek  pasta keserek kutluyoruz. Artık her türlü kalp ve damar hastalıklarına KAEH si olarak  müdahale eden güçlü bir cerrahiyiz. Şehrimiz ve bölgemiz için KAEH,  kalp ve damar hastalıkları merkezi haline geldiğini de gönül rahatlığı içinde söyleyebiliriz. Artık hastalarımız, bu tür ameliyatlar için büyük şehirlere gitme zorunluluğu böylelikle ortadan kalkmıştır" diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum