Tersip bendi felaketi önledi;

Tersip bendi felaketi önledi

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 2022 yılında ihale edilerek, Devrekani Çayı üzerinde yapılan tersip bendi sayesinde, ilçe sınırına hiçbir zararlı maddenin gelmediğini ve bunun da afetin verdiği zararı en aza indirdiğini belirtti....


Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 2022 yılında ihale edilerek, Devrekani Çayı üzerinde yapılan tersip bendi sayesinde, ilçe sınırına hiçbir zararlı maddenin gelmediğini ve bunun da afetin verdiği zararı en aza indirdiğini belirtti.

"TERSİP BENDİ SAYESİNDE, AFETİN VERDİĞİ ZARAR EN AZA İNDİRGENDİ"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; "Geçtiğimiz yıl, DSİ Bölge Müdürlüğümüz tarafından ihale edilen Dereyücek Köyü sınırları içinde Devrekani Çayı üzerinde Karadeniz Bölgesinin en büyüğü olma özelliğine sahip tersip bendi sayesinde,  ilçe sınırımıza hiç bir zararlı madde gelmemiş ve bu afetin verdiği zararı en aza indirmiştir. Rabbim devlete zeval vermesin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Yumacık bölgesinden gelen çay üzerinde yapılarak köprülerin baraj olmasının önüne geçebileceğiz."



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum