Arpacıoğlu: ‘Rahatsız oluyorum’;

Arpacıoğlu: ‘Rahatsız oluyorum’

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkan adayı olan Salim Arpacıoğlu, dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. Eski Belediye binası yerine yapılması planlanan oda binasının olumsuz sonuçlandığını iddia eden Arpacıoğlu, birçok iş insanının da engellerle karşılaştığını öne sürdü. Meclis toplantılarında mizan dışında bir gündem olmadığına dikkat çeken Arpacıoğlu, ‘Yönetim yetkimiz bulunmasa da meclis üyesi olarak istek ve taleplerin takipçisi olacağım’’ dedi....

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arpacıoğlu’nun ifadeleri şu şekilde:

 

 

‘’Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi olarak odamızın olağan meclis toplantılarına katılıyorum. Odamızla ilgili önemli iki hususu üyelerimizle paylaşmak istiyorum.

Bir önceki dönemden projesine başlanan ve oda seçimi sürecinde hız kazandırılan Kastamonu eski belediye binası yerine yeni oda binası yapılması girişiminin, yönetim tarafından olumsuz yönde sonuçlandırıldığını öğrendim.  Yani maalesef yeni oda binası yapımı rafa kaldırılmıştır.

Birçok üyemizin iş hayatlarında engellerle karşılaştığını bir iş insanı olarak bilmekteyim. Doğal olan üyelerimizin iş hayatında karşılaştıkları sıkıntıların çözümü noktasında odadan destek istemeleridir. Ancak üyemizin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan beklentisinin kalmadığını ve bununla beraber talep ve isteklerde bulunmadığını üzüntüyle karşılıyorum.

Meclis toplantılarımızda aylık mizan dışında bir gündem olmayışından şahsen rahatsızlık duyuyorum.  Yönetim yetkimiz bulunmasa da meclis üyesi olarak üyelerimizden gelecek istek ve taleplerin takipçisi olacağımı bildiriyorum.’’ 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum