Belet: Kupa, bizim için çok anlam ifade ediyor;

Belet: Kupa, bizim için çok anlam ifade ediyor

Antrenör İbrahim Belet, şampiyonun belirleneceği play-off final serisi öncesinde açıklamalarda bulundu....

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor’da Antrenör İbrahim Belet, şampiyonun belirleneceği play-off final serisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Antrenör Belet, üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı play-off karşılaşmaları öncesinde Konyaaltı Belediyespor’a karşı başarılı sonuçlar alarak şampiyonluğa ulaşmak istediklerini ifade etti.

“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAYI ARZULUYORUM”

Belet’in açıklamaları şu şekilde; “Kastamonu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, hedefleri büyük olan bir kulüp. Tabii ki sezona kupalar ve şampiyonluklar parolasıyla çıkıldı. Şampiyonlar Ligi gibi dünyanın en zorlu liginde mücadele ettik ve lig ile birlikte çok zorlu bir serüvenin son virajına geldik. Türkiye Kupası’nda yarı finalde karşılaştığımız, ligin normal sezonunu ikinci sırada bitiren ve Avrupa kupasını evine götüren güçlü bir takımla play-off final serisini oynayacağız. Konyaaltı Belediyesi ile 5 maç üzerinden oynanacak seriden gerekli 3 galibiyeti alıp şampiyonluk kupasını almak istiyoruz. Bu kupa, kulübüm ve takımım gibi benim için de çok anlam ifade ediyor. Daha önce kupalar aldım ama liderlik ettiğim böylesine güçlü bir kulüpte ve inanan bir ekiple lig şampiyonluğu hedefine ulaşmayı arzu ediyorum.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum