Fotoğrafçıların kadrajını 'Pınarbaşı' süsledi;

Fotoğrafçıların kadrajını 'Pınarbaşı' süsledi

Pınarbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Pınarbaşı 4'üncü Geleneksel Fotoğraf Maratonu sona erdi. Yarışmada çok sayıda fotoğrafçı Pınarbaşı'nın eşsiz güzelliklerini yakalamak için hünerlerini sergilerken, ortaya birbirinden güzel kareler çıktı...

Pınarbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Pınarbaşı 4'üncü Geleneksel Fotoğraf Maratonu sona erdi. Yarışmada çok sayıda fotoğrafçı Pınarbaşı'nın eşsiz güzelliklerini yakalamak için hünerlerini sergilerken, ortaya birbirinden güzel kareler çıktı.

Pınarbaşı 4. Geleneksel Fotoğraf Maratonu sonucunda doğa kategorisinde fotoğrafçı Ali Acar'ın çektiği fotoğraf birinci seçilirken, Cemal Özbek'in fotoğrafı ikinci, Kamil Şerhoşoğlu'nun karesi ise üçüncü oldu. Bu kategoride mansiyon ödülüne layık görülen fotoğraflar ise Selen Saltık, Sermin Güner ve Cemal Özbek tarafından çekildi. Yarışmada, yerel yaşam kategorisinde ise Mahmut Kaya'nın fotoğrafı birinci olurken, Seçil Tozan'ın karesi ikinci, Ayça Üstüner'in fotoğrafı da üçüncü seçildi. Yerel yaşam kategorisinde mansiyon ödülünü kazanan fotoğrafçılar ise Ali Acar, Mahmut Kaya ve Seçil Tozan oldu. Diğer yandan, fotoğraf yarışmasında çok sayıda fotoğrafçının da çektiği fotoğraflar sergilendi.







Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum