Çatalzeytin tarihi günlerini yaşıyor;

Çatalzeytin tarihi günlerini yaşıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ve Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’in yoğun çalışma ve uğraşları sonucunda Çatalzeytin artık doğalgazına kavuşuyor....

Belediye başkanı Ahmet Demir’in katılımıyla doğal gaz çalışmalarına bugün itibari ile başlandı. Doğal gazın Çatalzeytin ilçesine gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Demir; “ Verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için çalışmalarımız bugün itibari ile başladı" dedi.



DEMİR;"ÇATALZEYTİN’İ DÖNÜŞTÜRECEK VE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

Çatalzeytin de konutların büyük bir kısmının bu yıl içerisinde doğalgazla buluşacağını dile getiren Demir;"Doğalgazla birlikte ilçemizde yaşanan hava kirliliğini en aza indirmekle kalmayıp ekonomik yönden ilçe halkımızı daha ucuza ısınabilme imkanına kavuşturmanın sevincini yaşıyorum. Doğalgazla birlikte alt yapı ve üst yapıda hızla hareket ederek çalışmaların en ivedi şekilde tamamlanması için Çatalzeytin Belediyesi olarak her türlü desteğimizi veriyoruz. Doğalgazın ilçemize gelmesi hususunda emeği geçen, katkıda bulunan herkese ve desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen halkımıza minnetlerimi sunuyor, sonsuz teşekkürler ediyorum. Söz verdiğimiz gibi Çatalzeytin’i dönüştürecek ve güzelleştireceğiz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum