Kastamonu'da  ikinci tur heyecanı başladı;

Kastamonu'da ikinci tur heyecanı başladı

Kastamonu'da ikinci tur heyecanı başladı. Partiler İl Başkanlıklarının önlerini bayrak ve pankartlarla süsledi....

Cumhurbaşkanlığı seçimi yarışında Erdoğan yüzde 49.40, Kılıçdaroğlu yüzde 44.96, Oğan ise yüzde 5.2 oy aldı. Adayların hiçbiri seçilebilmek için gerekli olan yüzde 50+1 oy oranına ulaşamadığı için seçim ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur 28 Mayıs'ta yapılacak. 13 Mayıs Cumartesi günü itibariyle Kastamonu'da toplanan parti bayark ve pankartları yeniden asıldı. Kastamonu'da ikinci tur heyecanı başladı.

ÜNLÜ; "BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Kastamonu'da 2'nci tura kalan Cumhurbaşkanlığı için hazırlıklar başladı. AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü seçim sonrasında "Büyük Türkiye Zaferi için çok çalışacağız" ifadeleriyle ikinci tur için hazırlıklara başlandığını dile getirdi. Öte yandan AK Parti İl Başkanlığı binası önünde AK Parti bayrakları ile Cumhurbaşkanı adayı R. Tayyip Erdoğan'ın posteri asıldı.  



ERBİLGİN; "YÜREĞİMİZ KASTAMONU ATACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin de; "Yüreğimiz Kastamonu atacak, gönlümüz Kastamonu diyecek, gözümüz Kastamonu’yu görecek. Bizler hazırız. Hep birlikte kol kola ülkemizin geleceği için Kemal Kılıçdaroğlu’nun etrafında toplanacağız. Yarının Türkiye’sini birlikte kuracağız" ifadeleriyle ikinci tura yönelik hazırlandıklarını ifade etti.   Öte yandan CHP İl Başkanlığı binasına, üzerinde Milletvekili adayları ile Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdarolu'nun resminin bulunduğu  'Sana Söz' pankartı asıldı.

 


 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum