"Zaferi taçlandırmak için çalışmalara başlıyoruz";

"Zaferi taçlandırmak için çalışmalara başlıyoruz"

AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen, 14 Mayıs seçimleri sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti Milletvekili adaylarına destek verenlere teşekkür ederek; "Seçim çalışmalarına kaldığımız yerden devam edip, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmayıp, inşallah Cumhurbaşkanımıza bir kez daha ülkemizi emanet edecek Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz....

 Şimdi 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden yola çıkıyor, zaferi taçlandırmak için çalışmalara hemen başlıyoruz. Durmak yok, yola devam" dedi.

"ZAFERİ TAÇLANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARA HEMEN BAŞLIYORUZ"

AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen seçim sonrası yaptığı açıklama şöyle; "14 Mayıs seçimleri, yüksek bir katılımla bir sorun yaşanmadan sona ermiş, vatandaşlarımız demokrasi adına mücadelelerini beyan etmişlerdir. Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın farklı meclis çoğunluğu elde ettiği görülmüş, Cumhur Başkanlığı seçimleri ise 2'nci tura kalmıştır. 14 Mayıs seçimlerinde başta ilçemiz olmak üzere Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekillerimize oy vererek destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmalarına kaldığımız yerden devam edip, girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmayıp, inşallah Cumhurbaşkanımıza bir kez daha ülkemizi emanet edecek Türkiye yüzyılını  hep birlikte inşa edeceğiz. Seçim kampanyamız boyunca özveriyle çalışan teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza sahada bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Şimdi 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden yola çıkıyor, zaferi taçlandırmak için çalışmalara hemen başlıyoruz. Durmak yok, yola devam. "

 

                                                                                                                                    

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum