Dijital Pazarlama kursiyerlerinden Türkiye derecesi;

Dijital Pazarlama kursiyerlerinden Türkiye derecesi

Kastamonu Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Dijital Pazarlama Kursu kursiyerleri Nihal Atak ve Serap Sakaoğlu, katıldıkları yarışmalarda Türkiye'de derece elde etti...

 Türkiye birincisi olan Serap Sakaoğlu ve Türkiye üçüncüsü olan Nihal Atak, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir Yiğit'i makamında ziyaret etti. Yiğit yaptığı açıklamada; "Her zaman farklı ve başarılı işlere imza atan Halk Eğitimi Merkezi personel ve kursiyerlerini tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

Kastamonu Halk Eğitim Merkezi açtığı kurslarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dijital Pazarlama Kursu kursiyerleri kendilerini alanlarında geliştirerek Türkiye'de katıldıkları yarışmalarda derece elde etti. Serap Sakaoğlu, Kastamonu Halk Eğitim Merkezi'nde aldığı eğitimle Serap Online Mutfak isimli sosyal medya hesaplarıyla geniş kitlelere ulaştı. Katıksız, ev tadında pasta, börek, sarma, ikramlıklar ile Kastamonu'da aranan bir marka haline geldi. Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Dijital Pazarlama Kursu ile Serap Sakaoğlu, katıldığı yarışmada Türkiye birinciliği elde etti. Öte yandan Nihal Atak da Kastamonu Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu Dijital Pazarlama Kursu'ndan aldığı eğitimlerle won_deri sayfasını geliştirerek deri sanatını inovatif ürünler tasarlayarak geniş kitlelere tanıttı. Nihal Atak, katıldığı yarışmada Türkiye üçüncülüğüne yerleşti.

Türkiye'de katıldıkları yarışmalarla derece elde eden Kastamonu Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Nihal Atak ve Serap Sakaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir Yiğit'i makamında ziyaret etti. Yiğit burada yaptığı değerlendirmesinde; "Her zaman farklı ve başarılı işlere imza atan Halk Eğitimi Merkezi personel ve kursiyerlerini tebrik ediyorum" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum