Şentop, Hıdrellez'i Bağcılar’da Kutladı;

Şentop, Hıdrellez'i Bağcılar’da Kutladı

Bağcılar Belediyesi ve Balkan-Rumeli dernekleri tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliğine katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hıdırellez Bayramı’nı Bağcılar’da yaşayan vatandaşlarla birlikte kutladı....

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Bağcılar Belediyesi ile Balkan ve Rumeli derneklerince düzenlenen "Hıdrellez Şenliği"ne katıldı. Şenlikte, vatandaşlarla bir araya gelen Şentop, selamlaşarak sohbet etti. Herkesin Hıdrellez’ini kutlayan Şentop, “6 Mayıs gününün hayırlı olmasını, baharın uyanışı gibi Türkiye’nin uyanışının, gücünün devam etmesini sağlayacak bir gün olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

ÖZDEMİR İKİ MÜJDE VERDİ

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise Hıdrellez’ini kutladığı ilçe sakinlerine iki müjde verdi. Özdemir şöyle konuştu; “Selanik evi ile Balkan Kültür ve Gençlik Merkezi’ni inşa edeceğiz. Projeler hazırlanmaya başlandı. İnşallah çok yakın bir zamanda inşaatına başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”

Özdemir, şenlikte Şentop'a tablo takdim etti. Şentop ve beraberindeki heyet, Hıdırellez ateşini yakarken, halk oyunları ekibi de gösteri yaptı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum