"Meydanı siyasi şov alanına çevirdiler";

"Meydanı siyasi şov alanına çevirdiler"

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Cumhuriyet Meydanı önünde duran seçim araçlarına yönelik eleştirilerde bulundu....

 Milletvekili Adayı Başesgioğlu çektiği videoyla duruma tepki göstererek; "Gelen tur otobüslerine ceza yazanlar, burayı siyasi bir şov alanına çevirmişler. Bir şehrin kültürel değerlerini bu şekilde boşa zaman harcayarak insanlara bu çirkin görüntüyü layık görenleri değerli Kastamonulu hemşehrilerimin takdirlerine bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

"BU ÇİRKİN GÖRÜNTÜYÜ LAYIK GÖRENLERİ HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRLERİNE BIRAKIYORUM"

Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu çektiği videoda şu ifadeleri dile getirdi; "Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'ndayım. Daha önce bu meydanın ön tarafına gelen tur otobüslerine ceza yazanlar, burayı siyasi bir şov alanına çevirmişler. Bunlara her şey serbest, şu hale bakın. Buraya gelen turist arabalarına sürekli ceza yazan mantık, burayı şov alanına çevirmiş. Aynısını Nasrullah Meydanı'nda var. Tarihi caminin etrafına herkes çadırını kurmuş, orada siyasi propaganda yapıyor. Bir şehrin kültürel değerlerini bu şekilde boşa zaman harcayarak insanlara bu çirkin görüntüyü layık görenleri değerli Kastamonulu hemşehrilerimin takdirlerine bırakıyorum." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum