Moda dünyasının gözü Kastamonu'ya dönecek;

Moda dünyasının gözü Kastamonu'ya dönecek

İstanbul’da yılda bir kez düzenlenen ve ülkenin en önemli moda organizasyonu olan Open Stage Awards’da bu yıl Kastamonu rüzgârı esecek....


9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında 3 gün sürecek organizasyonda ünlü mankenlerin podyuma çıkacağı defileler, ödül törenleri ve çeşitli aktivitelerin yanı sıra Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi ile Kastamonu Belediyesi’nin katkıları ile moda dünyasının gözü Kastamonu’yu çevrilecek.


İstanbul Lazzoni Otel’de Banu Noyan organizasyonunda düzenlenen Open Stage Awards’ın açılışı olan 9 Mayıs Salı günü Cumhuriyetin 100’ncü yılı münasebetiyle Kastamonu Valiliği Mimar Vedat Kültür ve Sanat Merkezi’nin 100 şapkası podyuma çıkacak. 




Sanat küratörlüğü ve konseptini Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi ve Kent Müzesi yöneticisi Dr. Murat Karasalihoğlu’nun yaptığı ilk gün organizasyonunda Pınar Altuğ Atacan’un sunuculuğunda ünlü mankenlerin taşıyacağı şapka defilesi yanı sıra Şapka ve Kıyafet İnkılâbıyla birlikte Kastamonu’dan yükselen çağdaşlaşma hareketi ve kadının modernleşmesi konulu bir belgesel sunumu yapılacak. Dr. Karasalihoğlu’nun bir konuşma da yapacağı organizasyon gala ile devam edecek. Organizasyonun ikinci günü 10 Mayıs tarihinde karma markaların ilkbahar-yaz defilesi, son gün olan 11 Mayısta ise Öykü Serter’in sunumuyla Cemil İpekçi kreasyonları sergilenecek. Organizasyon, Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu’nun da ödül alacağı görkemli bir tören ile son bulacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum