‘İlçelerin gücü birleşince Kastamonu da güçlenecek’;

‘İlçelerin gücü birleşince Kastamonu da güçlenecek’

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ilçe ziyaretlerini değerlendirdi. Ekmekci, “Her ilçemizin birbirinden farklı kalkınma ve gelişme potansiyellerini önümüzdeki dönemde yerel inisiyatiflerin öncülüğünde çok daha güçlü hayata katacağız” dedi....

Geçtiğimiz Cumartesi günü Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Hıdrellez şenliklerine katılan AK Parti Milletvekili Adayı Ekmekci; “Hıdrellez’in bereketi, bolluğu, şifası milletimizin üzerine olsun. Pınarbaşı ilçemiz sahip olduğu kanyonları, mağaraları, şelaleleri ile son yıllarda Türkiye turizminin gözbebeklerinden biri halini aldı. Doğayı bozmadan, yerel kültürü destekleyerek, yöre insanlarımızın gelir elde etmelerini sağlayarak Pınarbaşı turizminin daha da gelişmesi için el birliği ile emek vereceğiz. Belediye Başkanımız Şenol Yaşar’ın başarılı çalışmalarını destekleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

“TURİZM ELİMİZDEKİ BÜYÜK POTANSİYEL”

“Tüm ilçelerimizin turizm potansiyeli var” diyen Fatma Serap Ekmekci; “İlçe ziyaretlerimde ilk durağım üretim alanları oluyor. Sanayi işletmelerinden tarım alanlarına kadar mevcut işletmeleri ziyaret ediyorum, hem işverenlerle hem de çalışanlarla istişare ediyorum. İlçelerimizde kadın emeği iş alanlarında önemli yer tutuyor. İlçenin meslek odaları ile temas kuruyorum. Mevcut iş alanlarını geliştirmeyi sürdüreceğimiz gibi yerel potansiyelle uyumlu farklı iş kollarını da ilçelerimize çekmek için çaba göstereceğiz. Turizm zaten elimizdeki büyük potansiyel. İlimizi kalkınma ve gelişme yolunda ilçe ilçe işlemeyi sürdüreceğiz. İlçelerimizin gücü bütün haline geldiğinde ilimiz kalkınma ve gelişme kulvarında büyük güce kavuşmuş olacak” dedi.

“İLÇELERİMİZDE İSTİŞARE TOPLANTILARI DÜZENLEYECEĞİM”

AK Parti Milletvekili Adayı Ekmekci, ilçelerin nabzının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den tarafa attığını savunarak; “Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinden yine alnımızın akı ile çıkacağımızdan şüphe duymuyorum. Mazbatamı alır almaz ilçelerimizi yeniden tek tek ziyaret edeceğim ve tüm kesimlerin katılımları ile istişare toplantılarında buluşacağız. Neler yapacağımıza ilçe halkımız ile birlikte karar vereceğiz ve yola düşeceğiz” değerlendirmesini dile getirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum