‘’14 Mayıs’ta tarihi bir başarıya imza atacağız’’;

‘’14 Mayıs’ta tarihi bir başarıya imza atacağız’’

Milliyetçi Hareket Partisi, teşkilat mensuplarıyla buluştu. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nde düzenlenen toplantıya; milletvekili adayları, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın çalışma grubu (KAÇEP) İl ve ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, sandık kurulu üyeleri, ülkü Ocakları başkanları ve teşkilat mensupları katıldı....

 İl Başkanı Emre Şahin, programda yaptığı konuşmada; ‘’14 Mayıs 2023 seçimleri, çok güçlü bir oy oranı ile milletvekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğimiz bir tarih olacaktır’’ dedi.

 

‘’GÜÇLÜ BİR OY ORANIYLA MİLLETVEKİLLERİMİZİ GÖNDERECEĞİZ’’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin’in programda yaptığı konuşma şu şekilde:

 

 “Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz, ilk günden beri sahada Milliyetçi Hareket Partisi olarak 19 ilçe ziyaretlerimizi süratle gerçekleştirdik.  Bazı ilçelerimizde çok sayıda ziyarette bulunduk ve seçimin son anına kadar sahadaki çalışmalarımızı sürdürüp, kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz.  Saha çalışmalarımızda kıymetli vatandaşlarımızın partimize olan inancı ve güveni açık bir şekilde görülmektedir. Milletvekilsiz bir dönemin sıkıntılarını hep birlikte yaşadık.  Buradan iddia ediyorum;  14 Mayıs 2023 seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak başarımızı tarihe altın harflerle yazdıracağımız çok güçlü bir oy oranı ile Milletvekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğimiz bir tarih olacaktır. Bu başarı sadece Kastamonu özelinde değil tüm Türkiye geneline yansıyacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in talimatları noktasında güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olarak yer alacağımıza inancım tamdır.

 

‘’HEPİMİZE AYRI GÖREVLER DÜŞÜYOR’’

 

‘’İnancım odur ki kıymetli hemşehrilerimiz yaşananları tüm gerçekliğiyle görmektedir. Kimlerin kimlerle yürüdüğü ortadadır.  Hemşehrilerimiz bu kritik seçimlerde devletini parçalamak isteyenlerin destek verdiği hiçbir kumandasının kimlerin elinde olduğu apaçık ortaya çıkan ittifaklara geçit vermeyecektir.  Değerli dava arkadaşlarım,  Seçime sayılı günler kala Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda seçilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Benim siz değerli dava arkadaşlarıma inancım tamdır. Hepinize ayrı görevler düşmektedir. Sizlerden ricam bu son virajın çok iyi değerlendirilmesidir.  Sizlerin çalışmalarımıza verdiği destekle inşallah 14 Mayıs günü hep birlikte tarihi bir başarıya imza atacağımıza en ufak bir şüphem yoktur.”  (Bülten)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum