"OSB kimseye ailesinden miras değil";

"OSB kimseye ailesinden miras değil"

Memleket Partisi Kastamonu ikinci sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, OSM Yönetimi ve RomonGroup firması arasında yaşanan gerginlikle ilgili yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Urganioğlu açıklamasında; " Kastamonulu bir insanın ve firmasının engellenmeye çalışılması bizce kabul edilemez ve çok üzücü bir davranıştır. OSB kimseye ailesinden miras değildir. Miras olarak düşünenlerin ise karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyorum" dedi....


"YETKİLER KİŞİLERİN KENDİLERİ İÇİN DEĞİL, KASTAMONU’NUN MENFAATİ İÇİN KULLANILMALI"

Memleket Partisi Kastamonu ikinci sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kastamonu Organize  Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen RomonMühendislik ve OSB Yönetimi arasında yaşanan gerginliğe yönelik değerlendirme yaptı. Yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Milletvekili Adayı Urganioğlu açıklamasında şunları dile getirdi;  "Hayatı Kastamonu’da geçmiş ve hiçbir zaman Kastamonu’dan ayrılmamış, Kastamonu’ya sevdalı bir evladı olarak, şehrimizin her derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir.Kastamonu’nun  adının en güzel yerlerde gelişmişlikle ve ilerlemeyle anılması, müreffeh şartlarda huzur şehri olması  bizi de her Kastamonulu’yu da mutlu eder, buna inanıyorum. Kastamonu’nun aleyhine olan konular, çalışmalar, söylemler ise bizi de üzmektedir. Şehrimizin STK’larından Kastamonu Kalkındırma Derneği’nin basınımızda çıkan bilgilendirmesiyle RomonGroup ve Kastamonu Organize Sanayi Bölgesindeki yaşananlardan  haberdar olduk. Hem yurtdışında farklı ülkelerde hem de ülkemizde şehrimizde yatırım yapmış olan Kastamonulu bir insanın ve firmasının engellenmeye çalışılması bizce kabul edilemez ve çok üzücü bir davranıştır. Herkesin mutlaka yetkileri vardır. Ancak bu yetkiler kişilerin kendileri için değil Kastamonu’nun menfaati için kullanılmalıdır.Kastamonu OSB’deki tüm işleri araştırsak ne sonuçlar göreceğiz tabi şu anda bilmiyoruz. Ancak şunu biliyoruz; duyduklarımız gördüklerimiz hiç de iyi şeyler değil.Hele de OSB’nin bir odun deposu alanına çevrilmesi bizi şaşırtmıştır."

"KASTAMONU’YA HİZMET EDEN HERKES BAŞIMIZIN TACIDIR"

Milletvekili Adayı Urganioğlu açıklamasının devamında; "Yurtdışından gelerek şehrimizi tercih etmiş olan, şehrimizin kalkınmasına dair faaliyetleri olan bir firmaya sahip çıkmayı bizde Kastamonu için görev addediyoruz. Çünkü biz Memleket Partisiyiz. Bu memleketin partisiyiz. Ayhan Kömeç’i ve RomonGroup fabrika çalışanlarını ziyaret ederek desteklerimizi orada da göstereceğiz. Çünkü Kastamonu’ya hizmet eden herkes başımızın tacıdır, bizde memleket adına onların emrindeyiz. OSB kimseye ailesinden miras değildir. Miras olarak düşünenlerin ise karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Kimsenin endişesi olmasın.Memleket Partisi’nin varlık sebebi; memleketimize sahip çıkmak, her alanda en yeni teknolojilerle ülkemizi kalkındırmak, insanlarımızın yurtdışındakilere imrenmeden olması gereken hak ettiği bir yaşam imkanı sunmaktır. Biz memleketimizin sesiyiz, buradayız.Saygıdeğer basınımız vasıtasıyla buradan Kastamonu OSB yönetimini, Kastamonu’nun aleyhine olan kararından vazgeçmeye ve Kastamonu’nun önünü açmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum