"Allah yollarını açık etsin";

"Allah yollarını açık etsin"

Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, geçtiğimiz gün Memleket Partisi'nden CHP'ye geçen Çatalzeytin Yönetimi için açıklamalarda bulundu....

 Milletvekili Adayı Başesgioğlu açıklamasında; "Kendilerinden gidip, tekrar kendilerine gelenle şov yapanları, o ticaretle uğraşan arkadaşımızı kullananları, bütün Kastamonu'daki siyaseti bilen arkadaşlarım ve hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum.  Allah yollarını açık etsin çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

"AZDAVAY'DA İLÇE ÖRGÜTÜMÜZ YOK"

Gündem Medya'da Gazeteci Yılmaz Acar Davut'un konuğu olan Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, geçtiğimiz gün çıkan istifa haberlerine yönelik açıklama yaptı. Milletvekili Adayı Başesgioğlu Azdavay'daki istifaların gerçeği yansıtmadığını çünkü Azdavay2da ilç örgütünün bulunmadığını dile getirerek şöyle konuştu; "Trol bir site 'Azdavay İlçe Yönetimi istifa etti' diye bir haber paylaşıyor. Bütün Azdavay'daki arkadaşlarım,dostlarım hepsi şahittir. Azdavay'da bizim ilçe örgütümüz yok.  Ama bir arkadaşımız, bu görevi üstlendi, ekibini kuruyor, inşallah onu da başaracağız. Olmayan bir yönetimi manşetlere taşıyarak haber yapanları halkımın takdirlerine sunuyorum."

"ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN"

Çatalzeytin'deki istifalara da değinen Memleket Partisi Milletvekili Adayı; " Kurduğum 15 ilçe içerisinde hiçbir başka partinin yöneticisini arayıp da; 'Gel bize ilçe kur, yönetimde görev al' diye tek bir sözüm olmamıştır. Değerli bir esnaf arkadaşım geldi, kendisi Cumhuriyet Halk Partisi mensubu. Bana gelip dedi ki; 'Ben CHP'den istifa ettim. Çatalzeytin Yönetimini kuracağım.' Ben de 'Tamam' dedim. Oradaki memnuniyetsizlikten,yönetimin anti demokratik olmasından, yöneticilerin eşit şekilde davranmadıklarından, insanların siyasi yapısının önünü açmadıklarından eşit şans vermediklerinden yani genellikle siyasi ilkesizlikten kaynaklanan bir problemle bize geldiler. Bu arkadaşım 6 kişilik kurucular kurulu listesini gönderdi. Biz de atamalarını yaptırdık, Kaymakamlığa evrakları verdik.  İlçe Yönetimlerinde atama süreci ve örgütlenme süreci farklıdır. Kendisi İlçe yönetiminin tamamını kurmadığı gibi kongre sürecine dahi gelmedi. Geldiler CHP'den döndüler CHP'ye. Takdir değerli hemşehrilerimin. Burada önemli olan şu: Bu arkadaşlar geldiğinde isteseydim CHP'den geldiler diye fotoğraf çektirip medyaya verirdim ama yapmadım. Ben kurduğum 15 ilçede hiç kimseye böyle bir şey yapmadım. Gerekir miydi? O benim takdirimde. Bu siyasi ilkeli duruşumda saklı bunların hepsi. Ben onlara bunu yapmadım. Kendilerinden gidip, tekrar kendilerine gelenle şov yapanları, o ticaretle uğraşan arkadaşımızı kullananları, bütün Kastamonu'daki siyaseti bilen arkadaşlarım ve hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum.  Allah yollarını açık etsin çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum