‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ Kastamonu’da seçim ofisi açtı;

‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ Kastamonu’da seçim ofisi açtı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin oluşturduğu “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”nin Kastamonu seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi....

Kışla Caddesi Anıl Apartmanında faaliyete geçen seçim ofisinin açılışına Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Karadeniz Bölge Koordinatörü Safiye Karaaslan, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Kulaoğlu ve Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş da katıldı.

KARAASLAN: "KASTAMONU İNSANI BİZİ SEVGİYLE KUCAKLADI"

Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Karadeniz Sorumlusu Safiye Karaarslan yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu’da seçim koordinasyon merkezinin oluşu bizi daha fazla mutlu etti. Değerli başkanlarımızın ve gönüllü arkadaşlarımızın bizlere vermiş olduğu destek çok önemliydi. Kastamonu, benim en zorlandığım ve korku duyduğum illerden biriydi. Ama Kastamonu insanı bizi sevgiyle kucakladı. Bundan dolayı çok mutluyum buradaki gönüllü arkadaşlarımın çalışmasından dolayı gurur duyuyorum, genel başkanımızın da bundan gurur duyduğuna eminim” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum