U17 KSK’nın rakibi Fethiye;

U17 KSK’nın rakibi Fethiye

Bölgesel Gelişim Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan GMG Kastamonuspor U17 takımı bugün ilk eleme maçında Fethiyespor U17 takımı ile karşılaşacak....

Kırşehir’de oynanacak müsabaka bugün saat 13.00’de başlayacak. Kırmızı siyahlılar bu maçta rakibini elemesi durumunda bir üst tura çıkacak. Müsabaka tek maç eleme usulüne göre oynanacağı için eşitlik bozulmadığı taktirde uzatma ve penaltı atışlarına gidebilecek.

“TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLABİLİRİZ”

GMG Kastamonuspor U17 takımı antrenörü Onur Beşel, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “U17 takımımız bildiğiniz üzere grubunu lider bitirdi ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı ilk eleme maçımızı Kırşehir’de Fethiyespor ile oynayacağız. Yıl boyu 190 antrenman 16 müsabaka oynayarak buraya kadar geldik başladığımız günden bugüne sporcularımızın fiziksel, taktik ve mental gelişimlerini gözlemlemekten mutluyuz. Geri kalan süreçte Türkiye şampiyonu olabiliriz olamasak da önümüzdeki yıl için daha tecrübeli olmuş olacağız. Her türlü kazanım içinde olacağımız kesin. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum