Kastamonu Yıldızları, Samsun’da parlayacak;

Kastamonu Yıldızları, Samsun’da parlayacak

Kastamonu’nun ismini ulusal düzeyde birçok turnuvada temsil eden Kastamonu Yıldızları, Samsun’da oynanacak U16 Türkiye Şampiyonası’nda da boy gösterecek....

2022-2023 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe Müsabakaları 65 ilden 114 takımın katılımı ile 6'şar takımlı 17 grupta 27-30 Nisan 2023 tarihlerinde, 4'er takımlı 3 grupta ise 28-30 Nisan 2023 tarihlerinde olmak üzere toplam 20 tarafsız grup merkezinde oynanacak.

Kastamonu'yu temsilen Kastamonu Yıldızları turnuvada mücadele edecek. Kastamonu Yıldızları, Samsun bölgesinde yer aldı. 27-30 Nisan tarihlerinde Samsun'da oynanacak maçlarda Kastamonu Yıldızları'nın rakipleri Fatsa Anadoluspor, Tokat Belediye Plevnespor, Amasya Özel İdarespor, Gerze Belediyespor ve Gençlik Mimar Sinan Spor olacak.

‘YILDIZLARIMIZIN YANINDA ‘KASTAMONU’YU DA GÖTÜRÜYORUZ’

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdullah Küpoğlu, Kastamonu’da uzun yıllardır birçok iş başardıklarını ve katıldıkları her turnuvada isimlerinden söz ettirdiklerini belirtirken, ‘Bizler turnuvaya giderken sadece yıldızlarımızı alıp gitmiyoruz, kulübümüzün isminde de olduğu gibi yanımızda ‘Kastamonu’yu da götürüyoruz. Attığımız her gol memleketimize, kazandığımız her maç hemşehrilerimize gelsin diyoruz. Şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Samsun’da da aynı düsturla ülkemizin önemli takımlarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz ve inanıyorum ki, güzel bir sonuçla memleketimize döneceğiz’’ dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum