"Bu yaz faaliyete geçireceğiz";

"Bu yaz faaliyete geçireceğiz"

Devrekani ilçesinde Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı. İç ölçüsü 21 metreye 10 metre olan ve derinliği bir buçuk metre olan Kapalı Yüzme Havuzu, yarı olimpik tarzda inşa edilecek....

 Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, ilçede yapılacak olan yüzme havuzunun temel atma töreninde yaptığı konuşmasında; "2,3 ay sonra bu yaz inşallah havuzumuzu faaliyete geçireceğiz" ifadelerine yer verdi.

"KISA BİR ZAMAN SONRA YÜZME HAVUZUMUZU BİTİRMİŞ OLACAĞIZ"

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Devrekani Kapalı Yüzme Havuzu'nun temel atma töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi; "Biz bu yüzme havuzunun Devrekani'ye kazandırılması için 4 yıl içerisinde büyük bir gayret gösterdik. Gerek sizlerin gerek önceki Kaymakamlarımız sayesinde, ilçe başkanlarımızın siyasi yol arkadaşlarımızın Milletvekillerimizin sayesinde bu anı yaşıyoruz. Öyle değişik bir gayret içerisinde olduk ki şuan yapımına başlanan yüzme havuzunun 2 kere ihalesi iptal oldu. Pandemi,sel, yangın... Ama biz yılmadan birlik ve beraberlik içerisinde, ilçe başkanımla, siyasi yol arkadaşlarımla, belediye meclisimle, ilçe kaymakamlarımızla bıkmadan usanmadan takip ettik ve biraz sonra temelini atacağız. Kısa bir zaman sonra yüzme havuzumuzu bitirmiş olacağız."

"YARI OLİMPİK TARZDA İNŞA EDİLECEK"

Altıkulaç yüzme havuzu hakkında bilgi vererek; "Yüzme havuzunun, dıştan dışa uzunluğu 44 metre eni ise 22 metre olacak. Yarı olimpik tarzda inşa edilecek. Havuz bittiği takdirde havuzun iç ölçüsü 21 metreye 10 metre olacak. Derinliği ise 1 buçuk metre olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün de ciddi gayretleri var. Öyle zannediyorum ki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz buraya yüzme hocası da tayin edecektir. 2,3 ay sonra bu yaz inşallah havuzumuzu faaliyete geçireceğiz" dedi. (Haber Merkezi)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum