"Acıları paylaşmak insana özgü bir davranıştır";

"Acıları paylaşmak insana özgü bir davranıştır"

Vali Avni Çakır, bu sene Ramazan Bayramı'nı koordinasyon görevi dolayısıyla Gaziantep'in İslahiye ilçesinde geçirdi. Vali Çakır, İslahiye ilçesinde depremzedelerle bayramlaşarak İslahiye şehitliği ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlığını ziyaret etti. Vali Çakır açıklamasında; "Acıları paylaşmak insana özgü bir davranıştır; herkese yaraşır, özellikle de başkalarının desteğine gereksinme duymuş ve bu desteği görmüş olanlara" ifadelerine yer verdi....

Vali Avni Çakır, Gaziantep İslahiye ilçesinde depremzedelerle bayramlaştı. Vali Çakır, il protokolü ile birlikte İslahiye şehitliğini ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlığını ziyaret etti.

Vali Çakır, burada bulunan vatandaşlarımız ile sohbet ederek; bayramlarını tebrik etti. Vali Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Acıları paylaşmak insana özgü bir davranıştır; herkese yaraşır, özellikle de başkalarının desteğine gereksinme duymuş ve bu desteği görmüş olanlara... Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum