'Her şeyin en güzelini hak ediyorlar';

'Her şeyin en güzelini hak ediyorlar'

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Yönetimi Kastamonu'da bulunan, depremzede aileleri ziyaret etti. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu; ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; " İlimizde misafir ettiğimiz, başımızın tacı olan afetzede ailelerimizi ziyaret ettik, etmeye de devam edeceğiz. Onlar çok büyük bedeller ödediler, her şeyin en güzelini fazlasıyla hak ediyorlar" dedi....


AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu ve yönetimi, depremzede aileleri ziyaret etti. Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları'nın deprem bölgesinde insanların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardımcı olduğunu hem de enkaz altından kurtarma çalışmalarına destek verdiği kaydedildi. AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları'nın, 2 ay süresinde Kastamonu'da afetzede aileleri ziyaret ederek, ihtiyaçlarının karşılanması için son derece ciddi çalışmalar yaptığı belirtildi.

"ONLAR ÇOK BÜYÜK BEDELLER ÖDEDİLER, HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORLAR"

Gençlik Kolları İl Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu yaptığı açıklamada; "Öncelikle tüm Türkiye’yi 7’den 70'e etkileyen bu büyük depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan, tedavileri devam eden tüm vatandaşlarımıza sağlık ve acil şifalar diliyorum. İlimizde misafir ettiğimiz, başımızın tacı olan afetzede ailelerimizi ziyaret ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bununla da yetinmeyip ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Onlar çok büyük bedeller ödediler, her şeyin en güzelini fazlasıyla hak ediyorlar. Bizleri ağırladıkları için her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" dedi.  



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum