"Saray’ın bir dakika bile bu ülkeyi yönetme hakkı yoktur";

"Saray’ın bir dakika bile bu ülkeyi yönetme hakkı yoktur"

Et ve Süt Kurumu önünden uygun fiyatlı et alabilmek için sıraya giren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu....

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, yaptığı açıklamada; "Başkentin göbeğinde 1 kilo ucuz et alacağız diye saatlerce kuyruklarda bekleyen insanları, Kastamonu’da ete hasret kalanları görmeyen, hala masal anlatan Saray’ın bir dakika bile bu ülkeyi yönetme hakkı yoktur" dedi.

ANKARA'DA ET KUYRUĞU

Et ve Süt Kurumundan kıymayı 119 TL’den, kuşbaşıyı 129 TL’den alabilmek için sabahın erken saatlerinde kuyruğa giriyor. Kasapta kıymanın kilo fiyatı 150-200 liraya yükselince vatandaşlar uygun et alabilmek için Et ve Süt Kurumu'nun önünde kuyruklar oluşturuyor. Bir kilo eti, daha ucuza alabilmek için işinden izin alıp gelen, sabah mesaisini bitirip ikinci işine gitmeden tek molasını et kuyruğunda geçiren, 75 yaşında olup taburesini alarak sıraya girenler var...  

Durumu eleştiren Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu; "Başkentin göbeğinde 1 kilo ucuz et alacağız diye saatlerce kuyruklarda bekleyen insanları, Kastamonu’da ete hasret kalanları görmeyen, hala masal anlatan Saray’ın bir dakika bile bu ülkeyi yönetme hakkı yoktur" dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum