‘Tosya için tarihi bir fırsat’;

‘Tosya için tarihi bir fırsat’

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1’inci sıra Milletvekili Adayı İbrahim Demir Tosya’da seçim çalışmalarına sebze pazarından başladı....

Pazar girişinde kurulan seçim standında vatandaşa broşür dağıtan ve projelerini anlatan Milletvekili Adayı İbrahim Demir, Pazar yerinde pazarcı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret ederek, projelerini anlattı. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Demir, vatandaşın Tosya halkının Mecliste temsil edilmesini istiyoruz talepleriyle karşılaştı.

 

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Tosyalı İbrahim Demir; “Tosya için tarihi bir fırsat. Bu seçim Tosyalının Mecliste temsil edilebileceği bir seçim. İttifak partilerinde baraj sorunu yok. Bizde Cumhur İttifakındayız dolayısıyla baraj sorunumuz bulunmuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçtirmek için çalışıyoruz. Milletvekilliğinde de Tosyalının Mecliste temsil edilmesi amacıyla ilçe halkımızdan Yeniden Refah Partisi’ne destek istiyoruz. İnşallah Tosya’nın 40 yıllık milletvekili özlemi bitecek ve 15 Mayıs’ta Tosya halkı Mecliste temsil edilecek” diye konuştu.  (TosyaHaberleri)






Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum