"Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar";

"Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar"

Çatalzeytin Belediyesi ilçede iftar programı düzenledi....

Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; " Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar, bir yudum suyun kıymeti iftarda gösterir kendini. Hele birde kardeşle yapılırsa o iftar tadına doyum olmaz" dedi.

Düzenlenen iftar programına MHP 28'nci Dönem  Milletvekili adayı Emin Çınar, Kastamonu MHP İl yönetimi, Çatalzeytin MHP İlçe Başkanı Hüseyin Aydemir, Çatalzeytin MHP Kadın Kolları Başkanı Emine Ünlü, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Seyhun Yılmazer ve Çatalzeytin halkı katılım sağladı.

DEMİR; "KARDEŞLE YAPILAN İFTARIN TADINA DOYUM OLMAZ"

İftar programı dolayısıyla açıklama yapan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; "Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar, bir yudum suyun kıymeti iftarda gösterir kendini. Hele birde kardeşle yapılırsa o iftar tadına doyum olmaz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan-ı Şerif ayında düzenlemiş olduğumuz iftar programında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, daha nice Ramazan soflarında birlikte olmayı nasip eylesin" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum