Amatör Spor Haftası coşkuyla kutlandı;

Amatör Spor Haftası coşkuyla kutlandı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde 11 -12 Yaş Futbol Turnuvası düzenlenirken, Gazi Stadı’nda ise atletizm yarışmaları ile okçuluk etkinlikleri gerçekleştirildi...

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde 11 -12 Yaş Futbol Turnuvası düzenlenirken, Gazi Stadı’nda ise atletizm yarışmaları ile okçuluk etkinlikleri gerçekleştirildi.

11-12 Yaş Futbol Turnuvası’na Kastamonuspor, Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor Kulübü, Yolspor Kulübü ve Kuzeykent Spor Kulübü takımları katıldı. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde 11-12 Yaş Futbol Turnuvası düzenlenirken, Gazi Stadı’nda Küçükler-Yıldızlar-Gençler Atletizm Yarışmaları ile okçuluk etkinlikleri gerçekleştirildi. Küçükler-Yıldızlar-Gençler Atletizm Yarışmaları 60-80-200-400 ve 800 metre koşu kategorilerinde gerçekleştirilirken, yarışmalar sonunda okçuluk etkinlikleri düzenlendi. Gerçekleşen tüm organizasyonlar sonunda tüm sporculara katılım belgesi verildi ve derece elde eden sporcular madalya ile ödüllendirildi. 1Ödüller, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adem Keloğlu, Kastamonu ASKF Başkan Yardımcısı Serdar Badıoğlu, Kastamonu ASKF Genel Sekreteri Bülent Canbolat, Kastamonu Atletizm İl Temsilcisi Sebahattin Önder, Beden Eğitim Öğretmenleri Derneği Başkanı Kerem Tek, Hasan Doğan Spor Tesisleri Tesis Amiri Hüseyin Demircioğlu, müsabakalarda görevli hakem ve antrenörler tarafından verildi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum