Arama
Arama Sonuçları
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kastamonu Defterdarlığı personel alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da da Defterdarlık personel alımı yapılıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Yeni Emniyet Müdürü Kayhan Ay
Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar göre, İstanbul Terörle Mücadeleden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Başmüfettişi Kayhan Ay, Kastamonu İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
400 uzman yardımcısı alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlana göre, ÖSYM tarafından yapılacak yarışma sınavı ve sözlü sınavla ile Bakanlığa 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! Sınav için ön başvurular 8-14 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
Dsi alım yapıyor! Kastamonu'dan da alım var
Kamu kurumu Devlet Su İşleri, geçici işçiler için en son işe alım bildirimini yayınladı. Yayımlanan duyurulara göre en az lise diplomasına sahip 196 sözleşmeli işçi alacağını duyurdu.
Riskli bina kredisi iki katına çıktı
Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapıların yenilenmesi için kullandırılacak kredi tutarları iki katına çıkarıldı.