'Memleket' artık bu işaretle selamlayacak;

'Memleket' artık bu işaretle selamlayacak

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin artık işareti olduğunu duyurdu. Genel Başkan Muharrem İnce'nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu paylaşımında; "Memleket Partililer 'Üç' işareti ile birbirini selamlayacak" dedi....

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize’de partisinin yeni işaretini tanıttı. Eli ile 'Üç' işareti yapan İnce, 'Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Biz üçüncü yoluz' dedi. Partisi'nin milletvekili adayları tanıtmak üzere geldiği Rize’de yoğun bir ilgi ile karşılanan İnce sokakta yürümekte zorluk çekti. Etrafını saran gençleri 'Üç' işareti yaparak selamlayan Cumhurbaşkanı adayı İnce, bu işaretin Memleket Partisinin yeni işareti olduğunu söyledi.

İNCE; “BİZ ÜÇÜNCÜ YOLUZ”

İnce şöyle konuştu: "Partimizin işareti bu. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Biz üçüncü yoluz. Bu nereden çıktı diyorlar. Ya arkadaşlar, baş parmağı Erbakan hoca kaptı. İşaret parmağını başkası kaptı. E, işaret parmağı ile orta parmak zafer işareti. Dört parmağı Erdoğan kaptı. Beş parmak demokrat partinindi. Geriye kaldı üç parmak. Altı parmak kaldı da biz mi? Yapmadık. Başka parmak kalmadı."

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu da yaptığı paylaşımda Muharrem İnce'nin sözlerini paylaşarak; " Memleket Partililer 'Üç' işareti ile birbirini selamlayacak" dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum