MYO Yönetiminden, Polis Haftası ziyareti;

MYO Yönetiminden, Polis Haftası ziyareti

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Böyüközkök ve e Yüksekokul Sekreteri Erdoğan Uzunhasan, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ogün Günalp'i ziyaret etti....




Ziyarette, Polis Haftası'nın önemi vurgulanarak, emniyet teşkilatının üstlendiği önemli görevler konuşuldu. İlçe Emniyet Amir Vekili Ogün Günalp yaptığı konuşmada polislerin görevlerinin sadece suçla mücadele etmek olmadığını, aynı zamanda toplumun huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.

"POLİSLER TOPLUMUN SAYGI VE SEVGİSİNİ HAK EDİYOR"

Daday Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim'de polislerin fedakarca yaptığı çalışmaların önemine dikkat çekerek, polislerin toplumun saygı ve sevgisini hak ettiğini söyledi. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Böyüközkök ve Yüksekokul Sekreteri Erdoğan Uzunhasan da polislerin zorlu görevlerini başarıyla yerine getirdiğini ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonunda, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ogün Günalp, Daday İlçe Emniyet Amirliğinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yapılan görüşme sonrasında, polislerin zorlu görevlerinde başarılar dileyen Daday Meslek Yüksekokulu yöneticileri, Polis Haftası'nın önemine vurgu yaparak, emniyet teşkilatına olan desteğin devam edeceğini belirttiler.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum