CHP’li Erbilgin’den ‘Stratejik  ziyaretler’;

CHP’li Erbilgin’den ‘Stratejik ziyaretler’

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde adayların belirlenmesinin ardından seçim çalışmaları da başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oluşturulan ittifaka rağmen ilimizde kendi listeleriyle giren siyasi partiler de; adaylarını meclise yollamak için çalışmalarını sürdürüyor....

Kastamonu’da da İYİ Parti ve CHP arasında da seçim yarışı sürerken; CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de, İYİ Partili isimleri ziyaret etti.

Kastamonu’da Ahmet Katar’ın ortak listeyi tercih etmeyerek kendi partisiyle seçime girmesiyle birlikte muhalif seçmenin oylarında bölünme yaşanırken; CHP Milletvekili Adayı Hasan Baltacı’nın mı İYİ Parti’nin adayı Ahmet Katar’ın mı meclise gideceği merak konusu oldu.

İYİ Parti’de yaşanılan anlaşmazlıkların ardından partisinden uzaklaşan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve eski İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çıvgın’ı ziyaret eden CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin de, ziyaretlerini sürdürüyor.

İYİ Parti’de yaşanan ayrılıkların ardından Mehmet Çıvgın ve İlhan Engin’le birlikte fotoğrafını paylaşan Erbilgin, paylaşımlarına da ‘’ Kastamonu birleşe birleşe kazanacağız. Ayrı gayrı yok birlikten kuvvet doğar’’ notunu düştü.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum