"Olumsuzluklar ortadan kalkacak";

"Olumsuzluklar ortadan kalkacak"

Tosya Belediyesi tarafından, S.S. Tosya Yeni Küçük Sanayi Sitesi D-100 karayolu girişinde meydana gelen olumsuzlukları kaldırmak amacıyla yapılan proje, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve esnaflarıyla yerinde incelendi....

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil konu hakkındaki açıklamasında; "Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve esnaflarımızın katılımıyla yapılan proje yerinde incelenirken inşallah son düzenleme ile de tüm olumsuzluklar ortadan kalkacak" dedi.

"OLUMSUZLUKLAR ORTADAN KALKACAK"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeni projenin yerinde incelendiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; "S.S. Tosya Yeni Küçük Sanayi Sitesi D-100 karayolu girişinde meydana gelen olumsuzlukları ortadan kaldırmak, bölgede yeni bir kavşak düzenlemesi yapılarak güvenli bir dönüş sağlamak ve şehir merkezinden sanayi sitesine gidecek olan hemşehrilerimizin daha güvenli bir şekilde ulaşım yapması amacıyla bölgede yeni bir proje şekillendirildi. Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve esnaflarımızın katılımıyla yapılan proje yerinde incelenirken inşallah son düzenleme ile de tüm olumsuzluklar ortadan kalkacak."  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum