Türk Polis Teşkilatı'nın 178 yaşında;

Türk Polis Teşkilatı'nın 178 yaşında

Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da tören düzenlendi....

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü Ömer Sülün, Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ithafen Vali Avni Çakır’ın mesajı okundu.

Afet koordinasyon çalışmaları için Gaziantep'in İslahiye İlçesine görevlendirilen Vali Çakır mesajında; “Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği için yüksek bir görev bilinciyle çalışmalarını kararlılık sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci yılını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ve emekli mensuplarımızı minnet ve şükranla anarken, halen görevi başında olan teşkilat mensuplarımızı minnet ve şükranla anarken, halen görevi başında olan teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadeleri yer aldı.

Programa kurum müdürleri, gaziler, polis ve bekçiler katıldı.

MEYDANDA STANT AÇILDI

Cumhuriyet Meydanı’nda ayrıca polis ekipleri stant açtı. Stantta UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında broşürler dağıtılarak vatandaşlar bilgilendiriliyor. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum