Gazi’de kazanan İskenderun: 0-2;

Gazi’de kazanan İskenderun: 0-2

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, otuz birinci hafta müsabakasında sahasında İskenderunspor A.Ş ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldı....

Maç boyunca istediği pozisyonları yakalayamayan temsilcimiz rakibinin gollerine engel olamayınca sahadan puansız ayrıldı. İlk yarının sonlarına doğru konuk ekip bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarı da da etkili bir oyun sahaya yansıtamayan kırmızı siyahlılar kalesinde bir gol daha gördü ve Hatay temsilcisi sahadan 3 puanla ayrıldı. İskenderunspor’un golleri 43’üncü dakikada Hasan Hüseyin Acar ve 57’de Enes Soy’dan geldi. Bu mağlubiyet ile haftayı puansız kapatan kırmızı siyahlılar 34 puanda kaldı, konuk ekip ise deplasmanda aldığı 3 puan ile play-off iddiasını sürdürdü ve puanını 62’ye yükseltti.  İskenderunspor ligde böylece 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı. 

MAÇ ÖNCESİ KARANFİL

Bu müsabaka öncesinde GMG Kastamonuspor’lu teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler konuk İskenderunspor’lu futbolculara, teknik heyete ve yöneticilere karanfil vererek nezaket örneği sergilediler. Dostluk rüzgarlarının estiği o anda ortaya güzel görüntüler çıktı. Ayrıca müsabaka hakemlerine de gül takdim edildi.

KEMAL VE ARTUN RAKİP OLARAK MÜCADELE ETTİ

Daha önceden GMG Kastamonuspor formasını giyen futbolcular Artun Akçakın ve Kemal Tokak bu kez Gazi’de takımımıza karşı rakip oldu. İskenderunspor’un kaptanlığını yapan savunma oyuncusu Kemal Tokak 90 dakika sahada kalırken, Artun Akçakın 88 dakika müsabakada süre aldı. Artun, aynı zamanda takımının kaydettiği ilk golde asisti yapan isimdi.

PROTOKOL TRİBÜNDEYDİ

İki takım arasında Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, GMG Kastamonuspor yönetim kurulu üyeleri ve kurum müdürleri tribünden takip etti.

AZ SAYIDA İSKENDERUN TARAFTARI GAZİ’DE

GMG Kastamonuspor ile İskenderunspor arasında oynanan lig mücadelesinde Gazi Stadı’nda az sayıda İskenderunspor taraftarı da yerini aldı. Yaklaşık 50 kişilik grup takımını 90 dakika boyunca susmadan destekledi. GMG Kastamonuspor taraftarları da rakiplerini hoş karşıladı. Yaklaşık Bin 500 futbolsever de Kastamonuspor’u desteklemek amacıyla tribünlerde yerini aldı.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum