Kastamonu Cup'ı Yurdum GSK kucakladı;

Kastamonu Cup'ı Yurdum GSK kucakladı

Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü'nün organize ettiği Kastamonu Cup tamamlandı. Turnuvada tüm maçlarını kazanan Yurdum GSK, kupanın sahibi oldu...

Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü'nün organize ettiği Kastamonu Cup tamamlandı. Turnuvada tüm maçlarını kazanan Yurdum GSK, kupanın sahibi oldu. Bu sezon ilimizi Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde temsil edecek olan Kastamonu Yurdum GSK’nın daveti üzerine dostluk turnuvası yapıldı. Düzenlenen turnuvaya Beylikdüzü Basketbol, Nadir Gold İstanbul Basketbol ve Etimesgut Belediyesi takımları katıldı. Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynanan maçlar çekişmeli anlara sahne oldu. Turnuvanın ilk gün karşılaşmalarında Beylikdüzü Basketbol, Nadir Gold İstanbul Basketbol’u 87-71, Kastamonu Yurdum GSK ise Etimesgut Belediyesi’ni 89-70 yenmeyi başardı. İkinci gün oynanan mücadelelerde ise Yurdum GSK, Nadir Gold İstanbul Basketbol’u 83-74, Etimesgut Belediyesi de Beylikdüzü Basketbol’u 95-87 mağlup etti. Son gün oynanan maçlarda ise Kastamonu Yurdum, Beylikdüzü Basketbol ile karşılaştı ve bu mücadeleden de 87-65 galip ayrıldı. Böylece oynanan karşılaşmaların ardından temsilcimiz Kastamonu Yurdum GSK, tüm karşılaşmalarını kazanarak turnuvayı birinci olarak tamamladı.


Turnuvanın ardından en değerli oyuncu başta olmak üzere derere elde eden takımlara plaket ve ödülleri takdim edildi. Ödüller, Vali Avni Çakır, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak tarafından verildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum