‘Devletin sahip çıkmadığı kadın kalmayacak’;

‘Devletin sahip çıkmadığı kadın kalmayacak’

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Devrim Ezgi Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, il merkezinde ve ilçelerde seçim çalışmalarına devam ediyor....

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe kadın kollarıyla koordineli bir şekilde çalışan CHP Kadın Kolları İl Yönetimi; esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. CHP Kadın Kolları, çalışmalar kapsamında CHP’nin kadın ve aile başta olmak üzere parti politikalarını aktarıyor.

Şahin parti politikalarına ilişkin, “Tarım emekçisi kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primleri devlet tarafından ödenecek. Bu kadınlar ve gençler emeklilik kazanacak. Mevsimlik işçilerin mutfak, banyo, tuvalet gibi ihtiyaçları karşılanacak, insani barınma koşullarında yaşamaları sağlanacak. Çocuklar için öğretmen olacak, hiçbir çocuk eğitimsiz kalmayacak” dedi.

“BU ÜLKEDE DEVLETİN SAHİP ÇIKMADIĞI KADIN KALMAYACAK”

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Devrim Ezgi Şahin, “Aile Destekleri Sigortası’ndan yararlanan hanede para kadının hesabına yatacak. Engelli çocuğuna/yaşlı aile bireyine bakan kadınların ve tarım emekçisi kadınların sosyal güvenlik primleri devlet tarafından ödenecek. Bu kadınlar emeklilik hakkı kazanacak” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU OLACAK”

Şahin, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Biz kadınların karanlık zihniyetlerle mücadelesi, azmi ve kararlılığı sayesinde 14 Mayıs gecesi sandıklardan çıkan sonuçta ülkemizin Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın ortak adayı Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” diye konuştu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum