İşte Sınarcık Kafe'nin son hali;

İşte Sınarcık Kafe'nin son hali

Bozkurt ilçesinde, yaşanan sel felaketi nedeniyle büyük ölçüde hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Sınarcık Kafe'nin yapımı devam ediyor. Bozkurt Belediyesi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile çalışmaların geldiği son noktayı kamuoyuyla paylaştı....

BOZKURT BELEDİYESİ, YAPIMI DEVAM EDEN SINARCIK KAFE'NİN SON HALİNİ PAYLAŞTI


Kastamonu'da 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla en büyük tahribatı alan Bozkurt ilçesinde çalışmalar devam ediyor.  30 Mart 2021 tarihinde ilçeye kazandırılan Sınarcık Kafe, 11 Ağustos'ta yaşanan büyük sel afetinde büyük ölçüde hasar görmüştü. Bozkurt Belediyesi tarafından, hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Sınarcık Kafe'nin, Sınarcık Cami'nin karşı yakasındaki alanda kafe çocuk oyun parkı ve oturma alanlarıyla yeniden hayata geçirilmesi için çalışma başlatılmıştı.  Bozkurt Belediyesi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile çalışmaların hızla devam ettiğini kaydetti.

Söz konusu proje ile ilçe halkının sosyal alan ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

"SINARCIK KAFE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Bozkurt Belediyesi tarafından yapılan videolu paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Sınarcık Park’ında çocuk oyun parkı ve oturma alanları ile birlikte hayata geçireceğimiz Sınarcık Kafe’de çalışmalarımız devam ediyor" denildi.  (Haber Merkezi)

ft. bozkurt 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum