Nice kaleler fethettik;

Nice kaleler fethettik

GMG Kastamonuspor, yarın deplasmanda Vanspor FK’ya konuk olacak. Ligde oynanacak 30’uncu hafta müsabakasında iki takım Van Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka yarın saat 13.30’da başlayacak....

Ligde hafta içinde oynanan maçtan 3 puan ile ayrılan GMG Kastamonuspor, 2’nci ligin en formda takımı olan Vanspor karşısında puan veya puanlar arayacak. Bu maç öncesinde kırmızı siyahlılar ligde 29 maçta topladığı 33 puan ile 12’nci sırada yer alıyor. Van temsilcisi ise 61 puanla lider Kocaeli’nin 1 puan arkasında zirveyi kovalıyor. Ligin ilk yarısında Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Vanspor 1-0 kazanmıştı.

16 MAÇTIR KAYBETMİYORLAR

2’nci ligin en formda takımlarından olan Vanspor, ligde oynadığı son 16 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bu müsabakalarda ise sadece 2 beraberlik alan ekip 14 maçını kazandı. Üst üste ise 7 maçlık galibiyet serisine sahipler. Son olarak 5 Kasım’da deplasmanda Kocaelispor’a kaybeden Vanspor, yaklaşık 5 aydır maç kaybetmiyor. Lige istediği gibi başlayamayan ilk 10 maçta sadece 2 maç kazanabilmişti. Üst üste kazandığı maçlar sonrası zirveye doğru tırmanan Vanspor ile lider Kocaeli arasında yalnızca 1 puan kaldı.

11 MAÇLIK GOL YEMEME SERİSİ

Vanspor FK, maçları kazanırken gol de yemiyor. Ligde 11 maçtır kalesinde gol görmeyen ekip ligin en az gol yiyen ekipler arasında ikinci sırada yer alıyor. Vanspor kalesinde yalnızca 18 gol gördü. GMG Kastamonuspor ise rakibinin bu serilerini bitirmek amacıyla sahaya çıkacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum