KUZKA Dış Ticaret Eğitimi başvuruları açıldı;

KUZKA Dış Ticaret Eğitimi başvuruları açıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından gençlere yönelik düzenlenen Dış Ticaret Eğitimi başvurulara açıldı....

Dünyada ve Türkiye'de artan ticaret hacmi nedeniyle firmaların dış ticaret alanında nitelikli personel ihtiyacını karşılamaya yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından düzenlenecek olan“Dış Ticaret Eğitimi” başvurulara açıldı.

HEDEF NİTELİKLİ PERSONEL İHTİYACINI KARŞILAMAK

Genç İstihdam teması kapsamında KUZKA tarafından düzenlenecek eğitimle, TR82 Bölgesi’nde (Kastamonu, Çankırı ve Sinop) faaliyet gösteren firmaların ulusal ve uluslararası alanda nitelikli personel ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Online ortamdan alınacak başvurularda eğitime katılacak öğrencilerin, Meslek Yüksek Okulu ya da Lisans düzeyinde son sınıfta veya mezun durumda olmaları ve temel düzeyde İngilizce bilmeleri gerekiyor.

Yeterli başvurunun alınması durumunda Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde açılması planlanan eğitimlerin, eğitim süresi, yeri ve başlangıç tarihi vb. detaylar ise KUZKA tarafından başvurular sonrasında yapılacak aday belirleme sürecine müteakip katılımcılara duyurulacak.

Eğitimekatılmak isteyen öğrenciler,KUZKA kurumsal internet sitesinden (www.kuzka.gov.tr)başvurularını gerçekleştirebilecek. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum