Özel İdare kadroyu kuruyor;

Özel İdare kadroyu kuruyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), 4 oyuncu daha transfer etti...

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), 4 oyuncu daha transfer etti. Sarı-lacivertliler, kaleci Abdülkadir Erdoğan, stoper Fatih Dumlu, orta saha oyuncusu Erman Vardar ve forvet oyuncusu Abdullah Yurttaş ile anlaşmaya vardı. 

Özel İdare’de yeni sezon kadro planlamaları kapsamında sol kanat oyuncusu Furkan Ar, kaleci Alper Kaan Başar, orta saha Oğuzhan Ayaydın, stoper Sümer Odabaş, orta saha Emre Çakırtaş, sağ kanat İsmail Gürlük, stoper Halim Demirok, sağ bek Murad Damra Kaya, orta saha Serbay Aydın, sağ bek Serkan Aksoy, kaleci Ümit Eşkin, sol kanat Mustafa Aksoy, kanat Fatih Güler, forvet Yavuz Erdi Köksal ve Sefa Furkan Karkacıoğlu, orta saha Gökhan Yaman, kanat oyuncusu Savaş Altunlu ile tekrar anlaşma sağlandı. Kastamonu ekibi, BAL'da başarılı bir sezon geçirmek için transferlere devam edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum