Halk, Kastamonuspor'un gidişatını değerlendirdi;

Halk, Kastamonuspor'un gidişatını değerlendirdi

CNG Haber ve Açıksöz TV ekibi sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. İlimizin değerlerinden olan GMG Kastamonuspor, sel döneminin ardından 1 yıl liglere ara vermişti....

1 yıl aranın ardından Onursal Başkan Cengiz Aygün öncülüğünde oluşturulan takımla, kırmızı siyahlılar liglere yeniden döndü. GMG Kastamonuspor'da bu sezon geçiş dönemi olarak görülürken, gelecek yıl ise hedef mutlak şampiyonluk. Peki , Kastamonu halkı ilin takımı Kastamonuspor'un gidişatını nasıl değerlendiriyor? Detaylar haberimizde...

" YAZ DEMEDİK KIŞ DEMEDİK, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİK, MAÇLARINA GİTTİK"

Kastamonuspor'un ilk kez ikinci liglere çıktığı dönemi anlatan İhsan Çakal; "Yıl 1966. Askerden 15 iznine geldim. Gece akşam yemek yerken çarşıda davul çalıyordu. O zamanlarda Kıbrıs meselesi de var ortalık karışık. Ben de dedim ki herhalde seferberlik ilan edildi. Çarşıya indim. Çarşıya indikten sonra durumu anladım. O zamanın spordan sorumlu devlet bakanı Kamil Ocak, Kastamonuspor'u direk ikinci lige almış. Çok sevindik, Kastamonu bayram etti. Yaz demedik kış demedik, yağmur çamur demedik, maçlarına gittik. Ne futbolcular vardı, ne takımlar vardı... Samsunspor, Boluspor, Balıkesirspor falan hep bizim gruptaydılar. Onlar geldiler buraya, bizimkiler deplasmana gittiler. Ama üçüncü lige düşünce biraz ara verdik. Şimdi ikinci lige çıktı yine. Maçlara devam ediyoruz.  Kastamonuspor'un şu durumunu gayet güzel görüyorum. Şimdi güzel de futbolcular aldılar. İnşallah puanlar daha da artarak birinci lige çıkacağız" dedi.

"KASTAMONUSPOR'UN BİRİNCİ LİGE ÇIKMASI LAZIM"

Takımın birinci lige çıkması gerektiğini belirten Enes Güvenç de şu ifadelere yer verdi; Şu anlık durumu güzel gibi ama bu gidişat iyi değil. Büyük takımlara karşı kaybediyoruz, küçük takımları yeniyoruz ama 1-0, 2-0 olarak yeniyoruz. En az 4, 5 gol atmalılar. İlerleyen süreçlerde Kastamonuspor'un birinci lige çıkması lazım ama bu kadroyla zor. Bu gibi bir şehre göre Kastamonuspor'un birinci ligde olması lazım. Hayırlısı diyelim artık."

"İNTERNETTEN DE OLSA MAÇLARINI TAKİP EDİYORUM"

Kastamonuspor'un gidişatı hakkında yorum yapan bir diğer vatandaş ise; "Eskişehirsporluyum. Kastamonuspor'la renktaş olduğum için Kastamonuspor'u tutuyorum. İnternetten de olsa maçlarını takip ediyorum. Geçen hafta 80'nci dakikadan sonra iki tane gol attılar. Renktaş olarak çok sevindim, Kastamonuspor'a başarılar diliyorum. Bir dahaki sene inşallah playofflara katılır" dedi. (Nihan Kıran)


 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum