Depremzedeler için 11 bin 700 TL bağış toplandı;

Depremzedeler için 11 bin 700 TL bağış toplandı

Tosya ilçesinde bir okulda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 11 bin 700 TL depremzedeler için bağışlandı....

Tosya ilçesinde bir okulda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 11 bin 700 TL depremzedeler için bağışlandı.Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri deprem bölgesinde bulunan afetzedeler için yardım kampanyası düzenlendi. Daha önce bölgeye battaniye, giysi, gıda ve hijyen kolisi gönderen okulda, yardım panayırı düzenlendi.

İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin desteği ile düzenlenen panayırda satılan yemek ve ürünlerden 11 bin 700 TL para elde edildi. Para daha sonra depremzedelere ulaştırılmak üzere AFAD'ın bağış hesabına yatırıldı 


Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri deprem bölgesinde bulunan afetzedeler için yardım kampanyası düzenlendi. Daha önce bölgeye battaniye, giysi, gıda ve hijyen kolisi gönderen okulda, yardım panayırı düzenlendi.

İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin desteği ile düzenlenen panayırda satılan yemek ve ürünlerden 11 bin 700 TL para elde edildi. Para daha sonra depremzedelere ulaştırılmak üzere AFAD'ın bağış hesabına yatırıldı.  

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum