"Yine haklı çıktı";

"Yine haklı çıktı"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programındaki, "3 Mart'ta görüşürüz" sözleri iki yıllık aradan sonra yeniden gündeme geldi. Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da Genel Başkan İnce'nin "Kılıçdaroğlu masaya adaylığını kabul ettiremez, ettirirse Akşener ayrılır" sözünün yazılı olduğu bir paylaşımı, sosyal medya hesabından; "Her zaman olduğu gibi yine haklı çıktı" yorumuyla paylaştı....

MASANIN DEVRİLECEĞİ GÜNÜ İŞARET ETTİ

CHP, İyi Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Saadet Partisi'nin ittifakıyla oluşturulan altılı masa, gün içerisinde Meral Akşener'in yaptığı açıklamalarla dağıldı. Akşener, masayı 'noterlikle' bağdaştırırken Kılıçdaroğlu'nun adaylığını 'dayatma' diye yorumlaması köprülerin atılmasına neden oldu. Taraflar arasında olası ikinci tur müzakerelerinin dahi olmayacağı ihtimal dahilinde değerlendirilirken Muharrem İnce'nin sözleri yeniden gündeme geldi.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk kanalında sunduğu "Tarafsız Bölge" programında açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, "Sonbaharda görüşürüz, önümüzdeki 3 Mart'ta da görüşürüz... Göreceğiz... Ayağa kalkacak ortalık... Merak etmeyin... Birinci parti olacağız, birinci parti... Hiç canınızı sıkmayın... Bir dahaki 3 Mart'ta birinci parti olacağız" diye konuşmuştu.

Yaklaşık iki yıldır ittifak halinde olan altılı masanın 3 Mart'ta dağılma sürecine girmesi ise, sosyal medyada 'tesadüfün bu kadarı' şeklindeki yorumlara neden oldu.

BAŞESGİOĞLU;  "HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE HAKLI ÇIKTI"

Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da Genel Başkan İnce'nin "Kılıçdaroğlu masaya adaylığını kabul ettiremez, ettirirse Akşener ayrılır" sözünün yazılı olduğu bir paylaşımı, sosyal medya hesabından; "Her zaman olduğu gibi yine haklı çıktı" yorumuyla paylaştı.  



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum