‘Türk-İslam aleminin gönül erlerindendir’;

‘Türk-İslam aleminin gönül erlerindendir’

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu’nun yetiştirdiği büyük İslam alimi Mehmet Feyzi Efendi’nin vefatının 34’üncü yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı....

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu’nun yetiştirdiği büyük İslam alimi Mehmet Feyzi Efendi’nin vefatının 34’üncü yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Vidinlioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ömrünü insanlığa adayan, örnek alacağımız mümtaz şahsiyetlerden, şehrimizin son dönemde yetiştirdiği İslam alimi, fazıl ve mütefekkir merhum Mehmet Feyzi Efendi’yi vefatının 34’üncü yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyorum. “Mefahir-i Diniye, Mefahir-i Milliye, Sadakat-i Vataniye…  Bu üçü bir arada olursa, iyileşmeyecek yara yoktur” sözleriyle yol göstericilerimizden olan merhum Mehmet Feyzi Efendi, Türk-İslam aleminin gönül erlerindendir. Birlik ve beraberliğe her fırsatta vurgu yapan, “Allah ve Resulullah sevgisiyle gönüllerimizi dolduralım ve sahte sevgilerden uzak duralım” diyen Mehmet Feyzi Efendi’nin gösterdiği yol bu zor günlerde bizlerin güç bulacağı yoldur. Evliyalar Şehri Kastamonu’muzun mümtaz şahsiyeti olan merhum Mehmet Feyzi Efendi’yi vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum.” 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum