Asil Tur, 43 depremzede öğrenciyi ücretsiz taşıyor;

Asil Tur, 43 depremzede öğrenciyi ücretsiz taşıyor

Asil Tur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, Kastamonu'da bulunan depremzede olan 43 öğrencinin ücretsiz olarak servis hizmetinin sağlandıklarını açıkladı....

Asil Tur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Niyazi Simsar, yaptığı açıklamada; "Talep olduğu sürece daha fazla öğrencimizi de seve seve taşırız. Bu süreç içersinde deprem bölgesine çeşitli tarihlerde düzenlediğimiz seferlerle her zaman yanlarında olduğumuzu ve bu süreç içerisinde Asil Tur olarak üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmaya hazır olduğumuzu da tüm yönetim ve üyelerimiz ile bir ve beraber olarak gösterdik" ifadelerine yer verdi.

"DAHA FAZLA ÖĞRENCİMİZİ DE SEVE SEVE TAŞIRIZ"

Kooperatif Başkanı Simsar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Bu süreç içersinde deprem bölgesine çeşitli tarihlerde düzenlediğimiz seferlerle her zaman yanlarında olduğumuzu ve bu süreç içerisinde Asiltur olarak üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmaya hazır olduğumuzu da tüm yönetim ve üyelerimiz ile bir ve beraber olarak gösterdik. Kastamonu merkezde depremzede ailelere ait 43 öğrencimizi ücretsiz taşımaktayız. Talep olduğu sürece daha fazla öğrencimizi de seve seve taşırız. Bu süreçte öncelikle devletimizin ve milletimizin AFAD’ın ve diğer kurumların bize vereceği görevlerde de hiç düşünmeden yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.  1. yılımızı doldurduğumuz bu günlerde hizmetten ve kaliteden ödün vermeden her geçen gün artan üye sayımızla iyi ya da kötü günde Kastamonu halkının her daim yanında olduk ve olmaktan da büyük gurur duyuyoruz. Bu vesile ile S.S. Asiltur Kooperatifi adına deprem bölgesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yine yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum