"Hedefimiz üst lige yükselmek";

"Hedefimiz üst lige yükselmek"

Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Başkanı Abdullah Kuşluoğlu ve Genel Menajer Ümit Türkoğlu, yeni sezon öncesinde takımı değerlendirdi....

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kastamonu Yurt Müdürlüğü'nde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Kuşluoğlu, geçen sezonu dair açıklamalarda bulundu. Geçen sezon rotasyonu dar bir kadro yapısının olduğu söyleyen Kuşluoğlu, play-off öncesinde iki oyuncunun kovid-19'a yakalandığını ve play-off'tan elendiklerini ifade etti.

KUŞLUOĞLU: “GÜZEL BİR KADRO OLUŞTURDUK”

Geçen yıl teknik kadro anlamında da eksiklerinin olduğunu belirten Kastamonu Yurdum GSK Başkanı Abdullah Kuşluoğlu, “Bir kondisyonerimiz bir fizyoterapistimiz yoktu. Rotasyonu bol bir kadro ile yeni sezon hazırlıklarına başladık. 11 oyuncumuzun hepsi de oynayabilecek seviyede. Güzel bir kadro oluşturduk. 15 Ağustos’ta çalışmalara başladık. Özel Anadolu Hastanesi de sağlık sponsorumuz oldu. Güzel bir yapıyla yeni sezona başladık. Salon sporları içerisinde basketbol bir numarada. Hedeflerimiz büyüdü. Geçen yıl ki maliyetlere yakın bir bütçeyle yola çıktık. Tecrübeli oyuncularımız da var. Üst liglerden kadromuza dahil ettiğimiz isimler var. Hedefimiz üst lige yükselmek. Kesin konuşmak istemiyoruz ama gidebildiğimiz en üst mevkiiye kadar gitmek istiyoruz. Ligde şu anda favori 5 takım sayılacaksa bu 5 takımdan birisi de biziz. Kastamonu’da şehrin normale dönmesi lazım. Sel felaketi yaşadık, pandemi bir taraftan sürüyor. İnsanların hafta sonlarında vakit geçirebilecekleri sportif faaliyetlerin olması gerekiyor. Kastamonuspor’un olmadığı sezonda biz bu boşlu basketbol ile doldurmak istiyoruz. Basketbol gerçekten seyir zevki yüksek bir spor. Şu anda maçlarımızı Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynayacağız ama üniversitenin salonunu da talep ettik. Bu talebimize gelen yanıta göre maçlarımızı oynayacağımız salon netlik kazanacak” dedi.  

TÜRKOĞLU: “SÜPER LİG HEDEFİMİZ VAR”

Genel Menajer Ümit Türkoğlu ise Yurdum GSK olarak hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, “Daha önce Karadeniz bölgesinde oyuncu olarak yer aldım. Karadeniz’in dokusunu iyi biliyorum. Küçük şehirlerin en büyük avantajı samimiyettir, bu da başarıyı getirecektir. İnsanlar özveriyle ve bireysel çalışmayla bu takımı ayakta tutmak istiyor. Bu da çok güzel.  Basketbolu oynarken de ben kademe kademe yükseldim. 1.Lig, Süper Lig, Milli takım gibi. Yöneticilik kariyerimin de böyle olmasını istiyorum. Hedeflerim var, hedeflerimiz var. 1.Lig ve ardından da Süper Lig gibi hedeflerimiz var. Çok zor değil, sadece sahiplenmek lazım” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum