"Kaybımız büyük acımız tarifsiz...";

"Kaybımız büyük acımız tarifsiz..."

Türk Eczacılar Birliği (TEB) Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonucunda 44 eczacının ve 21 eczacılık fakültesi öğrencisinin hayatını kaybettiğini açıkladı....

TEB tarafından konu hakkında yapılan açıklama ise şöyle; "Acımız çok büyük. Ülkemizi yasa boğan ve on binlerce yurttaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan Kahramanmaraş merkezli iki depremde, 44 meslektaşımızı, 21 eczacılık fakültesi öğrencimizi ve yakın çalışma arkadaşlarımız eczane teknisyenlerimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kaybımız büyük, acımız tarifsizdir. Depremde hayatını kaybeden meslektaşlarımıza, öğrencilerimize, eczane teknisyenlerimize ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve eczacılık camiamıza başsağlığı diliyoruz. Depremde kaybettiğimiz meslektaşlarımızın anısı önünde saygıyla eğiliyoruz."

TÜFEKCİ; "AFETİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Kastamonu 26. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Şule Tüfekci de yaptığı paylaşımda; "Depremde 44 meslektaşımızı ve 21 öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yitirdiğimiz meslektaşlarımıza, eczane teknisyenlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Afetin yaralarını birlikte saracağız" dedi. 





 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum